Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-11-17
|
Kategorier:

Nyheter

Byggbeslut i Persnäs och Källa

Vi är glada att meddela att vi har tagit byggbeslut i Persnäs och Källa. Det innebär att vi just nu kartlägger hela området och ritar ut var fibernätet ska gå samt planerar sträckorna vi behöver gräva. För att kunna ansluta Persnäs och Källa till vårt rikstäckande fibernät behöver vi även gräva på landsbygden utanför bostadsområdet. För det behöver vi ansöka om ett stort antal markavtal och grävtillstånd, om fördröjningar uppstår i handläggningen av tillståndsansökningarna kan planeringsprocessen dra ut på tiden. Vi kommer inom kort ta kontakt med berörda markägare för att tillsammans gå igenom byggnationen av fibernätet.

I samband med byggstart kommer du som har beställt fiber bli kontaktade av våra projektledare för att tillsammans planera installationen av fiber i din fastighet. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se.

Här befinner vi oss:

Tidslinje_planering_highres

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan