Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-11-17
|
Kategorier:

Nyheter

Byggbeslut i Runsten och Norra Möckleby

Vi är glada att meddela att vi har tagit byggbeslut i Runsten och Norra Möckleby. Det innebär att vi just nu kartlägger hela området och ritar ut var fibernätet ska gå samt planerar sträckorna vi behöver gräva. För att kunna ansluta Runsten och Norra Möckleby till vårt rikstäckande fibernät behöver vi även gräva på landsbygden utanför bostadsområdet. För det behöver vi ansöka om ett stort antal markavtal och grävtillstånd, om fördröjningar uppstår i handläggningen av tillståndsansökningarna kan planeringsprocessen dra ut på tiden. Vi kommer inom kort ta kontakt med berörda markägare för att tillsammans gå igenom byggnationen av fibernätet.

I samband med byggstart kommer du som har beställt fiber bli kontaktade av våra projektledare för att tillsammans planera installationen av fiber i din fastighet. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se.

Här befinner vi oss:

Tidslinje_byggbeslut_highres

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan