Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-07-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Borgholm

Byggstatus i Borgholm Öland Löttorp Syd Etapp 2

Vi har i dagsläget utfört arbete hos merparten av alla fastigheter i ditt område. Vi är medvetna om att vissa av er redan har fått sin tomtschakt utförd samt fibermottagare installerad och väntar på att kunna aktivera tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer. Med anledning av att vi tagit beslut om att ni nu tillhör etapp 2 kommer vi tyvärr inte kunna färdigställa processen under samma tidplan som vi tidigare kommunicerat.

Tidplan för ditt område
Vi arbetar för fullt med att färdigställa och driftsätta hela landsbygden i Löttorp Syd till vårt rikstäckande fibernät. Byggnationen beräknas pågå under 2019 och alla fastigheter kommer driftsättas löpande under året, med mål att färdigställa arbetet under 2019.

Vi är väldigt stolta över att ha fått ditt förtroende att bygga ut fiber i ditt område och vi gör allt vi kan för att leva upp till det förtroendet. Vi beklagar att återkopplingen kring tidplanen dragit ut på tiden.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan