Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-08-20
|
Kategorier:

Nyheter,

Mörbylånga

Byggstatus i södra Mörbylånga, etapp 2

Som tidigare meddelat fortgår utbyggnaden av fibernätet i ditt område för fullt. Vi arbetar huvudsakligen med att gräva ned fiber i området samt med tomtprojekteringen hos dig som beställt en fiberanslutning. Det innebär att du tillsammans med vår entreprenör planerar installationen av fiber i din fastighet.

För att hålla tempot uppe börjar vi även gräva ned fibern i takt med tomtprojekteringen. Vi har i dagsläget utfört arbetet hos merparten av alla fastigheter i området.

Har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen hos dig kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

Byggnationen beräknas pågå under 2018 och alla fastigheter kommer driftsättas löpande under året. När din fiber är driftsatt kommer du få ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN- och PWR lampan lyser på din fibermottagare.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan