Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-06
|
Kategorier:

Nyheter,

Mörbylånga

Byggstatus i södra Mörbylånga, etapp 2

I södra Mörbylånga, etapp 2 har vi under året arbetat med utbyggnationen av fibernätet hem till dig. En stor del av grävarbetet är klart och grävarbetet kommer pågå så länge vädret tillåter. Hittills har 515 kunder fått sin fiberanslutning driftsatt och hela projektet omfattar 773 fastigheter.

Merparten av de kvarvarande fastigheterna berörs av en samförläggning mellan Alby till Stenåsa, samförläggning är ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt där vi och en annan aktör genomför grävningen tillsammans, istället för att gräva två gånger. När det grävarbetet är klart kan vi ansluta ca 230 hushåll till vårt öppna fibernät. Hela fiberutbyggnaden beräknas färdigställas under 2019, detta inkluderar slutbesiktning och återställning av området.

Driftsättning av din fiberanslutning kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vi återkommer med mer information löpande.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan