Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-19
|
Kategorier:

Nyheter,

Borgholm

Information om fiberbyggnaden i Sjöstorp

Vi vill börja med att uttrycka vår tacksamhet för tålamodet över förseningen av fiberbyggnationen. Som vi tidigare kommunicerat var vi för optimistiska vad gäller en bred och snabb fiberutbyggnad på landsbygden. Vi har vässat vårt arbetssätt för att bättre möta landsbygden och dess utmaningar vilket innebär att vi kommer färdigställa alla olika delar i respektive område först, innan vi påbörjar i nästa. Så fort vi har besked om byggbeslut gällande Sjöstorp kommer vi återkomma till dig med mer information.

Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroende att bygga ut fiber i området och vi gör allt vi kan för att leva upp till det förtroendet. Vi beklagar att återkopplingen kring byggbeslut och tidplan drar ut på tiden. Detta ska inte ses som en ursäkt utan som en förklaring över de utmaningar vi mött på vägen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan