Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-29
|
Kategorier:

Nyheter,

Borgholm

Byggstatus i Djupvik med omnejd

Som du tidigare fått information om arbetar vi just nu med projektering i fiberprojektet Djupvik med omnejd samt Föra-Norra Alböke. Projekteringen görs i två steg, i det första steget ritar vi digitalt ut hur fibernätet är planerat att förläggas. För att sedan i steg två åka ut och se över samtliga grävsträckor på plats för att säkerställa att det är möjligt att gräva ned fibern.

Då originalprojektet som din fastighet ingår i är väldigt stort, både till yta och antal fastigheter kommer vi dela in projektet i mindre delområden, detta för att effektivisera och kvalitetssäkra byggnationen. När ett delområde är färdigbyggd kommer vi successivt arbeta oss vidare till nästa.

Vi är i dagsläget klara med projekteringen i blivande delområde 1 som byggnationen kommer börja i, vilket är de nordvästra delarna av projektet. Just nu fortsätter vi med att dela in återstående delar av projektet i mindre delområden, du kommer få information om vilket delområde din fastighet ingår i längre fram när projekteringen och uppdelningen är klar.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan